Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Muž ztotožněn, policisté vám děkují

Aktualizace článku: Útočník napadl a zbil bezbranného seniora

15. března 2023 11:54 , aktualizace 11:59

Napadení Pátrání

Aktualizace:

     Krátce po vydání včerejšího článku se ozvalo několik lidí, kteří muže zachyceného na fotografii poznali a následně se on sám dostavil na policii. Policisté vám tímto děkují za pomoc i sdílení pátrací relace.

Původní článek:

     Policisté se zabývají případem, ke kterému došlo v úterý 7. března kolem jedenácté hodiny dopoledne v Plzni na zastávce MHD Zoologická zahrada ve směru jízdy do centra města.  Dvaatřicetiletý muž zde fyzicky napadl bezbranného seniora, kterého nejprve kopl do zad a následně ho ještě udeřil pěstí do hlavy. Útočník poté z místa odešel.

     Policistům se podařilo dvaatřicetiletého agresora zadržet a případem se nyní intenzivně zabývají. K řádnému objasnění by jim ale velice pomohlo svědectví muže zachyceného na přiložené fotografii.

     Neznáte ho právě vy?

     Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

Foto PČR

Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.