Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Poznáte ženu na fotografiích?

Policie pátrá po ženě, která vybírala peníze z ukradené karty

24. září 2020 14:50 , aktualizace 14:55

Krádež Pátrání

     Policisté vedou prověřování v trestní věci, kde je dáno podezření ze spáchání přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a z přečinu krádež, kterých se měl dopustit dosud neustanovený pachatel tím, že v pátek 14. srpna v pozdních nočních hodinách využil chvilkové nepozornosti poškozené a z tašky jí odcizil peněženku s doklady, platební kartu a mobilní telefon.
     Karta byla následně použita k několika neoprávněným výběrům z bankomatu a poškozené vznikla škoda přes 20 tisíc korun.

     Policisté se případem začali zabývat a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografie z kamerového záznamu, na kterých je zachycena osoba důležitá pro objasnění tohoto případu. Tato žena pomocí odcizené karty nakupovala na čerpací stanici MOL na Borské ulici a vybírala peníze z bankomatu České spořitelny na na Belánce.
     Jedná se o ženu štíhlé postavy, s dlouhými hnědými vlasy, oblečenou do světle červené mikiny a bílých kalhot. 

      Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat ženu zachycenou na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158. 

Foto: PČR

 


Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.