Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Poznáte dalšího zloděje kol?

Policisté pátrají po muži, který odcizil kolo v Úslavské ulici

6. srpna 2022 12:12 , aktualizace 12:17

Cyklista Krádež Pátrání

      Policisté se zabývají další nahlášenou krádeží jízdního kola, tentokrát z chodby bytového domu v Úslavské ulici v Plzni na Slovanech, ke které došlo ve čtvrtek 28. července přibližně čtvrt hodiny před půlnocí.

      Pachatel zde z chodby domu odcizil odložené téměř nové jízdní kolo značky STEVENS 2021 TANIWHA 29 s příslušenstvím v celkové hodnotě kolem dvaceti tisíc korun.


      Policisté v rámci objasňování tohoto případu získali mimo jiné fotografii odcizeného jízdního kola a kamerový záznam, na kterém je zachycena podezřelý muž.

Popis podezřelého

     Jedná se o muže štíhlé, středně vysoké postavy, zdánlivého stáří 25 až 35 let, který má krátké tmavší vlasy a krátce střižený plnovous.
     Na sobě měl kraťasy tmavé barvy, mikinu tmavé barvy se zipem a se světlou nášivkou na hrudi, na hlavě měl nasazenou kšiltovku světlé barvy a byl obutý do sandálů tmavé barvy.

      Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat muže zachyceného na přiloženém kamerovém záznamu, nebo někde viděli odcizené kolo, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

Foto a video PČR

Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.