Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Sakra, poznali jste mě!

Aktualizace článku: "Poznáte mě? Okradl jsem spící ženu v tramvaji!"

15. června 2023 12:14 , aktualizace 12:24

Krádež

Aktualizace:

     Policistům se na základě poznatků veřejnosti podařilo ustanovit pachatele. Je jím čtyřiadvacetiletý muž, který je podezřelý ze spáchání trestného činu krádež. Policisté tímto děkují všem, kteří pachatele identifikovali, i těm, kteří tuto pátrací relaci sdíleli.

Původní článek:

      Policisté pátrají po pachateli krádeže, ke které došlo v sobotu 13. května krátce před šestou hodinou ráno v tramvaji linky 2 jedoucí z centra města směrem na konečnou stanici Světovar.

     "Dosud neznámý pachatel využil spánku poškozené ženy, přisedl si k ní na sedadlo a odcizil jí kabelku, kterou měla položenou na klíně. Kabelku si následně uschoval pod svůj batoh a na zastávce bazén Slovany tramvaj opustil. Pachatel způsobil poškozené škodu přes sedm tisíc korun," popsala nám případ mluvčí policie.

     Policisté se případem zabývají a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografie z kamerového záznamu, na kterých je zachycen podezřelý muž s černým batohem, na kterém je výrazný zelený nápis Nike. Vzhledem k tomu, že se jim až dosud nepodařilo podezřelého ztotožnit, obracejí se s žádostí o pomoc i na veřejnost.

     Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.