Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Při čelním střetu bylo zraněno pět lidí

Řidičku musel z místa transportovat vrtulník LZS

27. července 2020 12:33 , aktualizace 13:18

Nehody

      Včera po jedné hodině odpoledne došlo na silnici nedaleko Zavlekova k čelnímu střetu dvou osobních vozů.
      "Čtyřiatřicetiletá žena z Horažďovicka s vozidlem značky Citroën Xsara jela ve směru od Nalžovských Hor na Zavlekov. U odbočky na obec Tužice projížděla mírnou pravotočivou zatáčku, na mokré vozovce se dostala do smyku a vjela do protisměru, kde se čelně s protijedoucím vozidlem značky Peugeot 2008," popsala tisková mluvčí policie.
      Po nárazu zůstal Citroën v levém jízdním pruhu, Peugeot byl odmrštěn vlevo do silničního příkopu, kde se převrátil na střechu.
      V Citroënu utrpěli zranění řidička i spolujezdec, kdy žena byla leteckou záchrannou službou transportována do Fakultní nemocnice v Plzni a muž do nemocnice v Klatovech. V Peugeotu utrpěli zranění řidič a tři spolucestující, kteří byli převezeni do dvou zdravotnických zařízení.
      "Oba řidiči se podrobili dechovým zkouškám s negativními výsledky," doplnila mluvčí policie s tím, že odhadnutá hmotná škoda způsobená při nehodě činí 180 tisíc korun.

Foto PČR

 



Autosalon Dajbych

Plzeňský specialista na terénní vozy a jejich úpravy. Značky Toyota, INEOS Grenadier a Isuzu. Prodej off-road příslušenství ARB. Náš tým má největší zkušenosti v ČR, terénním vozům rozumíme a umíme je upravit přímo na míru pro nadšence, firmy i složky IZS. Jsme profesionálové ve 4x4.