Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Neopatrná řidička srazila desetiletého chlapce

Dítě museli záchranáři letecky transportovat na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň

13. listopadu 2023 13:42 , aktualizace 15:20

Nehody Policie Záchranáři


     Dnes před jednou hodinou odpoledne došlo u kruhového objezdu spojujícím ulice Msgre. B. Staška, Kozinova a Elišky Krásnohorské v Domažlicích k dopravní nehodě, při které osobní vůz srazil asi desetiletého chlapce.

     K nehodě vyjeli záchranáři i policisté a byl povolán i vrtulník Letecké záchranné služby z letiště v Líních. Záchranáři si chlapce narozeného v roce 2013 převzali do péče a do nemocnice byl transportován letecky. "Chlapce mladšího školního věku transportuje LZS na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín se středně těžkým zraněním," uvedli nám záchranáři.

     "Řidička narozená v roce 1987 jedoucí s osobním vozem značky Peugeot 308 nedala na přechodu pro chodce přednost nezletilému chodci a došlo ke střetu," doplnila nám informace mluvčí policie s tím, že dechová zkouška byla u řidičky negativní.

Foto: Ilustrační


Pubec.cz

Hlavní činností firmy je zprostředkování prodeje, koupě, pronájmu a nájmu všech typů rezidenčních nemovitostí určených k bydlení nebo k rekreaci, ale též nemovitostí pro komerčním využití jako jsou výrobní areály, skladové haly, administrativní budovy a jiné.