Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Muž po dvouměsíčním boji se smrtí prohrál

Řidič, který se zraněným pohazoval jako s panenkou a pak ještě zbaběle ujel, se nyní bude zodpovídat ze zabití

13. prosince 2021 18:55 , aktualizace středa 12. ledna 17:07

Nehody Smrt

     V pondělí 11. října jsme informovali o nejen velmi vážné, ale hlavně zcela nepochopitelné dopravní nehodě, při které v Plzni za obchodním domem Centrum na Doubravce osobní vůz za velice podivných okolností srazil a velice vážně zranil chodce.

     Dnes se bohužel k tomuto případu musíme vrátit a informovat, že těžce zraněný muž narozený v roce 1963 svůj dvouměsíční boj se smrtí v neděli dopoledne v nemocnici prohrál. 

Řidič srazil chodce, těžce ho zranil a zbaběle ujel

     Poté, co jsme tyto otřesné záběry zveřejnili, stal se z tohoto případu jeden z nejsledovanějších v Plzni a nelze se tomu nijak divit.

     Mladý řidič velmi rychle couval ze slepé ulice a srazil muže jdoucího z nákupu. Náraz byl tak silný, že chodec byl odhozen asi tři metry a na zemi zůstal ležet v bezvědomí.
     V tu chvíli řidič vozidla začal jednat naprosto nepochopitelně a celou situaci ještě zhoršil. Když totiž zastavil a vystoupil, přiběhl k bezvládnému zraněnému muži a začal ho tahat doslova jako loutku, čímž mu jeho vážná zranění ještě zhoršil.

     Poté již na místo dorazili svědci události a muž se rozhodl zmizet. Přítomným zcela nesmyslně řekl, že jede pro záchranku, naskočil do auta, odjel a už se nevrátil.


     Svědci nehody zavolali záchrannou službu sami a se zraněným mužem vyčkali na její příjezd. Záchranáři si převzali muže, který mimo jiné utrpěl krvácivé zranění hlavy a po ošetření na místě ho transportovali na Emergency Fakultní nemocnice Lochotín.
     Policisté mezitím podle popisu svědků zahájili pátrání po černé Škodě Octavia combi druhé generace, pravděpodobně s poškozením pátých dveří a mladém řidiči v černé bundě a bíle kšiltovce.

     Nepochopitelná manipulace se zraněným ze strany nezodpovědného řidiče byla vysloveně přitěžující jeho zdravotnímu stavu a mohla mu způsobit další vážná zranění. Celé vyjádření tiskové mluvčí záchranářů si můžete poslechnou ve videu výše.

Aktualizace:

     Policisté řidiče vozu vypátrali a již i obvinili:

Zbabělého řidiče z Doubravky obvinili ze zabití

Zbabělého řidiče z Doubravky obvinili ze zabití

09. 02. 2022, 13:27, aktualizace 09. 02. 2022, 13:44

Muže za OC Centrum usmrtil známý plzeňský zlodějíček a narkoman Oldřich K.