Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet auta se starší cyklistkou

U Holýšova zasahují všechny záchranné složky

6. října 2023 16:42 , aktualizace 17:44

Cyklista Doprava Nehody Záchranáři

Partner článku – Express servis


     Dnes kolem čtvrté hodiny odpoledne došlo na silnici z Holýšova do Ohučova k dopravní nehodě, během které se střetl osobní vůz s cyklistkou.

     Z místa bylo hlášeno zranění starší cyklistky, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. Hasiči zajistili místo nehody, zatímco záchranáři si do péče převzali zraněnou ženu.

     "Pacientka utrpěla středně těžké zranění a při vědomí ji pozemní cestou transportujeme na Akutní příjem Fakultní nemocnice Plzeň," uvedla nám mluvčí záchranářů.

     "Dvaasedmdesátiletá řidička nedala přednost řidiči jedoucímu po hlavní komunikaci a narazila do boku jeho vozidla," doplnila tisková mluvčí policie s tím, že dechové zkoušky na alkohol byly u obou účastníků nehody provedeny s negativními výsledky a policisté se nehodou dále zabývají.

Foto: hasiči

     

Express servis

Specializujeme se na prodej, servis a opravy mobilních telefonů, servis tabletů a počítačů všech značek. Také poskytujeme servis elektrokoloběžek, upgrade a opravy herních konzolí. V naší nabídce také naleznete širokou škálu chytrého příslušenství pro iPhone, iPad a MacBook.