Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Ranní střet motorky s autem

Při nehodě byl zraněn teprve šestnáctiletý chlapec

29. září 2022 09:50 , aktualizace 11:05

Nehody

     Dnes před osmou hodinou ráno došlo na silnici mezi Plzní a Radčicemi k dopravní nehodě, při které motocykl narazil do osobního vozu.
     Podle informací přímo z místa zde řidič vozu Škoda Octavia jedoucí směrem od Plzně přibrzdil před místem probíhajících prací na silnici, které bylo označeno dopravními kužely. Za ním jedoucí šestnáctiletý chlapec na motocyklu Honda ale při brzdění dostal smyk, spadl i s motocyklem na vozovku a jeho stroj narazil do před ním stojící Škody.

     Z místa bylo hlášeno zranění mladého motocyklisty, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky, hasiči zajistili místo události a řízení provozu, zatímco chlapce si do péče převzali záchranáři. S poraněním ramene byl po ošetření na místě transportován do Fakultní nemocnice Plzeň.

     Policisté u obou řidičů vyloučili požití alkoholu a nehodou se dále zabývají.

 
K podobné nehodě, při které byl také zraněn šestnáctiletý motorkář, došlo i v neděli:

Kachny a bezpečná vzdálenost

     V neděli před polednem došlo na silnici mezi Borem a Stráží na Tachovsku ke kuriózní dopravní nehodě. Čtyřiadvacetiletá řidička vozidla značky Škoda zareagovala na situaci na vozovce, konkrétně na kachny přecházející vozovku, a začala brzdit. Bohužel za ní jedoucí šestnáctiletý motocyklista na stroji Yamaha, který nedodržel bezpečnou vzdálenost za jejím autem, již nestihl zareagovat a do vozu narazil, přičemž přeletěl řídítka a spadl na vozovku.

     Vzhledem k tomu, že z místa bylo hlášeno zranění mladého motocyklisty, k nehodě vyjely všechny záchranné složky. Naštěstí se ale ukázalo, že zranění chlapce nejsou nijak vážná. "Muže narozeného v roce 2006 jsme s lehkým zraněním transportovali do nemocnice ve Stodě," uvedla nám mluvčí záchranářů.

     Policisté u řidiče i řidičky provedenou dechovou zkouškou vyloučili požití alkoholu před jízdou a nehodou se dále zabývají.

Foto dnešní nehoda KP, nedělní Hasiči

Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!