Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet nákladních vozů na dálnici D5

K dnešní ranní dopravní nehodě vyjely všechny záchranné složky

Autor: Petr Novák čtvrtek 29. února 09:06 , aktualizace 10:02

Dálnice Doprava Nehody


     Dnes po půl sedmé ráno došlo na 140. kilometru dálnice D5 ve směru z Rozvadova na Plzeň na úrovni Přimdy k dopravní nehodě, během které se střetly dva nákladní automobily. Obě vozidla skončila v odstavném pruhu, přičemž jedno z nich částečně zasahuje do pravého jízdního pruhu.

     Z místa bylo původně hlášeno zranění osob, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. Hasiči zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření. 

     Zranění osob se na místě nepotvrdilo, hasiči ale museli zlikvidovat pomocí sorbentu větší únik provozních kapalin a přečerpat naftu z poškozené nádrže jednoho z vozů.

     Okolnosti nehody na místě šetří policisté, jejich vyjádření doplníme hned, jak bude k dispozici.

Aktualizace:

     "Řidič nákladního vozidla Volvo narozený v roce 1983 jel v pravém jízdním pruhu a dostatečně se nevěnoval řízení, kdy za jízdy usnul a narazil do návěsu nákladní soupravy tvořené nákladním vozidlem Volvo s návěsem řidiče narozeného v roce 1984, který jel před ním. Oba řidiči měli negativní dechové zkoušky na alkohol. Celková škoda byla vyčíslena na 870 tisíc korun," uvedla k nehodě tisková mluvčí policie.

Foto HZS

BYTOVÝ DŮM SLOVANSKÁ

POHODLNÉ BYDLENÍ V CENTRU PLZNĚ – Výborná lokalita ve všech ohledech Projekt výstavby bytového domu na Slovanské v Plzni zúročuje výhody malé vzdálenosti do městského centra a zázemí městské čtvrti Slovany.