Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Senior nedal přednost a z vozu ho poté museli vyprostit hasiči

U nehody jednadevadesátiletého řidiče zasahovaly všechny záchranné složky

25. ledna 2022 19:00 , aktualizace 19:00

Nehody Záchranáři

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři

     Dnes ve čtyři hodiny odpoledne došlo v Hrádecké ulici v Sušici k vážné dopravní nehodě, při které se střetly dva osobní vozy. 

     K nehodě vyjely všechny záchranné složky, hasiči zajistili místo události, provedli protipožární opatření a z Fiatu vyprostili pomocí hydraulických nástrojů zraněného staršího řidiče. Muže si následně převzali do péče záchranáři a transportovali ho do nemocnice. "Muže narozeného v roce 1930 jsme s lehkým zraněním transportovali na chirurgické oddělení nemocnice v Sušici," uvedla tisková mluvčí záchranářů. 

     "Řidič narozený v roce 1930 jel s vozem Fiat Brava ulicí Československé armády a při vjezdu do křižovatky s ulicí Hrádecká nedal přednost vozu BMW přijíždějícímu po hlavní silnici ve směru od centra," popsala nehodu tisková mluvčí policie s tím, že Fiat byl při střetu vozů odražen ještě na dřevěnou stěnu.

      Řidič BMW narozený v roce 1998 ani jeho spolujezdec narozený v roce 1994 při nehodě zranění neutrpěli. Požití alkoholu bylo u obou řidičů vyloučeno dechovými zkouškami a okolnostmi nehody se policisté dále zabývají.


 



Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.