Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vážná dopravní nehoda u Třemošné

Silnice je neprůjezdná a záchranáři si do péče převzali tři dospělé i jedno dítě

16. srpna 2022 11:28 , aktualizace středa 17. srpna 18:15

Doprava Hasiči Nehody Záchranáři

     Dnes po desáté hodině dopoledne došlo na křižovatce U Diany nedaleko Třemošné k dopravní nehodě, při které se střetly dva osobní vozy a jeden z nich byl poté odražen do pole. Z místa bylo hlášeno několik zraněných a k nehodě proto vyjely všechny záchranné složky.

     Hasiči zajistili místo události a asistovali záchranářům v ošetřování zraněných. "Na místě evidujeme tři zraněné dospělé osoby a jednu nezletilou osobu. Hasiči zajistili místo události a asistovali s ošetřováním s ošetřováním zraněných a jejich následným transportem do vozidel," uvedl tiskový mluvčí hasičů.

      Silnice je v tuto chvíli neprůjezdná. Okolnosti a příčinu nehody na místě šetří policisté, jejich vyjádření doplníme hned, jak bude k dispozici.

Aktualizace:

     Podle mluvčí policie k nehodě došlo tak, že řidič narozený v roce 1958 jel ve voze VW Passat ve směru od Třemošné na Horní Břízu a dle všeho nedal přednost vozidlu Chevrolet, které jelo ve směru od Plzně na Kaznějov a řídil ho muž narozený v roce 1970. V Passatu s řidičem cestovala ještě žena narozená v roce 1957 a také chlapeček předškolního věku.
     Oba řidiči měli test na přítomnost alkoholu negativní.

Foto KP, HZS



Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.