Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Těžce opilý řidič

Muž nadýchal přes dvě a půl promile, odběr krve ale odmítl

10. října 2022 11:21 , aktualizace 12:13

Alkohol

     Policisté v pátek 7. října v odpoledních hodinách zastavili v Sušici v rámci výkonu běžné služby osobní vozidlo značky Škoda Octavia. Při kontrole policisté zjistili, že řidič za volantem rozhodně neměl co dělat.

     "Následnou kontrolou policejní hlídka zjistila, že automobil řídí pětapadesátiletý muž, u kterého provedená dechová zkouška prokázala pozitivní výsledek s hodnotou 2,60 promile alkoholu," popsala tisková mluvčí policie s tím, že s výsledkem dechové zkoušky dotyčný řidič souhlasil a byl převezen k lékařskému vyšetření do zdravotnického zařízení, kde se však rozmyslel a odběr krve odmítl.

     "Řidiči byl zadržen řidičský průkaz a byla mu zakázána další jízda. Sušičtí policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu Ohrožení pod vlivem návykové látky a případem se dále zabývají," doplnila mluvčí policie.

Foto ilustrační



Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.