Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Tragická dopravní nehoda

Dva velmi vážně zranění a mladý muž bohužel zemřel na místě

26. července 2020 15:17 , aktualizace 15:17

     Dnes po jedenácté hodině dopoledne došlo nedaleko Horažďovic, na silnici spojující Velký Bor a Defurovy Lažany, k velmi vážné dopravní nehodě dvou osobních vozidel. Z místa bylo hlášeno vážné zranění několika osob, takže na místo vyjely všechny záchranné složky a také vzlétl vrtulník LZS z Líní.
     Záchranáři z místa letecky transportují vážně zraněnou asi dvacetiletou dívku, naštěstí při vědomí, do Fakultní nemocnice Plzeň na Emergency. Do téže nemocnice pozemní cestou transportují také muže narozeného v roce 1972 se středně těžkým zraněním. Bohužel na místě zůstal asi dvacetiletý muž, který utrpěl rozsáhlá a velmi těžká zranění neslučitelná se životem. Přes veškerou snahu všech na místě musel lékař u mladého muže konstatoval smrt.
     Silnice je kompletně uzavřena, na místo míří koroner a vyšetřování nehody přebírají kriminalisté. Dokud nebudou vyrozuměni pozůstalí, nebudeme k nehodě uvádět podrobnosti.

Aktualizujeme:

     "Dle prvotního šetření vyplývá, že řidič narozený v roce 1996 zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy vozidla tovární značky Mazda, v zatáčce se jeho vozidlo mělo dostat do smyku, přejet do protisměru, kde bočně narazilo do vozidla Škoda Octavia řidič narozeného v roce 1972.
       Řidič Mazdy bohužel zraněním podlehl a řidiče z druhého vozidla i jeho spolujezdkyni si do své péče převzali záchranáři. Veškeré okolnosti tragické dopravní nehody zůstávají v šetření klatovských kriminalistů.
      Silnice bude zhruba do tří hodin odpoledne uzavřena,"
uvedla mluvčí policie.