Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Senior, který přejel do protisměru a čelně se střetl s protijedoucím vozem, zemřel na místě

Aktualizace článku: "Tragická dopravní nehoda, jeden mrtvý, čtyři zranění"

29. prosince 2023 20:15 , aktualizace 20:21

Doprava Nehody Smrt


     Dnes před čtvrtou hodinou odpoledne došlo na silnici II/169 mezi obcemi Čepice a Rabí na Sušicku k vážné dopravní nehodě, během které se čelně střetly dva osobní vozy a jeden z nich byl nárazem odmrštěn mimo silnici.

     Z místa bylo hlášeno vážné zranění a zaklínění několika osob, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. Hasiči z jednoho vozu vyprostili čtyři zraněné, zajistili místo události a provedli protipožární opatření. Řidič druhého vozu bohužel při nehodě utrpěl zranění neslučitelná se životem a lékař v jeho případě musel konstatovat smrt.

    Zatímco zranění byli záchranáři transportováni do nemocnice, k nehodě byl povolán koroner i výjezd kriminální policie. V současné době je silnice v místě dopravní nehody zcela neprůjezdná. 

     Nehodu na místě šetří dopravní policisté a kriminalisté, čekáme na jejich zprávu a po obdržení ji doplníme.

Aktualizace:

     "Záchranáři si na místě do péče převzali čtyřčlennou rodinu. Všichni utrpěli lehčí zranění a byli k dalšímu vyšetření transportováni do nemocnice v Klatovech," doplnila informace mluvčí záchranářů s tím, že ve druhém voze utrpěl muž narozený v roce 1938 zranění neslučitelná se životem a lékař u něj konstatoval úmrtí na místě.

     Příčinu dopravní nehody nám poté popsala mluvčí policie: "Na silnici II/169 mezi obcemi Rabí a Čepice došlo k čelnímu střetu dvou osobních vozidel. Řidič narozený v roce 1938 a jedoucí s osobním vozidlem Citroen zde při průjezdu zatáčkou přejel do protisměru a čelně se střetl s protijedoucím vozidlem Hyundai.
     Silnice je tuto chvíli již zcela průjezdná."

Foto: Ilustrační