Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Pod CAN vykolejila tramvaj - stále aktualizujeme

Havárie zablokovala tramvajovou dopravu z centra na Skvrňany

13. prosince 2021 14:21 , aktualizace 15:34

Doprava Nehody

Aktualizujeme:

15,05   Tramvaj se podařilo pomocí jeřábu nakolejit, provoz by měl být brzy obnoven.

14,50   Jeřáb na místě, směr Skvrňany uzavřen včetně silnice, osobní doprava odkláněna přes Jíkalku, nákladní musí čekat

Původní článek:

     Dnes před půl druhou odpoledne došlo na Skvrňanské ulici v Plzni k havárii tramvaje linky číslo 2 jedoucí ve směru na Skvrňany.
     Podle informací z místa se v podvozku tramvaje něco uvolnilo a došlo k vzpříčení součástky o hranu vozovky na křižovatce s ulicemi Kotkova a Kalikova. Následkem tohoto se z podvozku zadního vozu tramvaje vytrhl jeden z elektromotorů a vůz částečně vykolejil.  
     Při nehodě naštěstí nedošlo ke zranění osob, nepojízdná souprava ale zůstala stát v zastávce CAN Skvrňanská a blokuje provoz.

     Podle tiskového mluvčího Dopravních podniků v současné době probíhá šetření příčin havárie a na místo byl povolán jeřáb k nakolejení soupravy.
     Provoz bude blokován několik hodin a ze Skvrňan na zastávku U Synagogy byla proto zřízena obousměrná náhradní autobusová doprava. 


 


Jídlonoš

Rozvoz a donáška obědů pro domácnosti a firmy • rozvoz a donáška obědů pro seniory • široký výběr jídel • pokrytí Plzeň a široké okolí