Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

U obchodu si stáhl kalhoty a onanoval před ženou

Policisté zjistili podezřelého šestatřicetiletého muže z Janovicka

6. září 2017 16:08 , aktualizace 16:12

Zadržení pachatele

      Další muž se rozhodl, že je nutné se nějaké ženě pochlubit svou mužskou pýchou, když zřejmě doma o jeho pimpáska už není zájem a v pondělí večer si počíhal na náhodně vytipovanou ženu."Čtvrtého září tohoto roku před jednadvacátou hodinou si v Nýrsku na chodníku v ulici Prap. Veitla muž stáhl kalhoty a začal onanoval před ženou, která vyšla ze zdejšího obchodu," uvedla mluvčí policie.
     Policisté z místního obvodního oddělení začali po muži intenzivně pátrat a brzy dopadli podezřelého šestatřicetiletého muže z Janovicka. Policie ve věci zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví.

Proč to muži dělají

     Na to již známe odpověď. V mrazech, které byly počátkem února, jsme se totiž společně s policisty účastnili zadržení jiného onanisty v Plzni. 
     Před půlnocí byla naše redakce informována čtenářem, že na Domažlické třídě se pohybuje muž bez kalhot, který vbíhá před jedoucí auta a že policie již byla informována. 

     Službu konající redaktor tedy vyrazil na místo a zde se potkal s policejní hlídkou po muži pátrající. Policisté prohledali uvedené místo, ale nikoho nenašli a chvíli poté byli odvoláni k jinému případu. 
     Náš kolega také odjel, jenže asi dvě stě metrů od toho místa zahlédl u silnice v ulici U Dráhy postavu. Nasvítil ji reflektory auta a zjistil, že tu stojí muž se spuštěnými kalhotami, v ruce má svůj penis a onanuje. Kolega tedy zastavil, došel k muži a vyzval ho, ať tu věc schová, zapne se, a že zde počkají na policisty.

     Do příjezdu policistů pak s mužem udělal rozhovor a vy se tak můžete dozvědět, co někoho nutí, aby v mrazu a na veřejnosti onanoval (zajímavé bylo, že si muž během rozhovoru stále masturboval alespoň palec ruky)

Proč to děláte? 
No, vzrušuje mě to.

A chcete, aby vás u toho někdo viděl?
Ano, ženský, to mě baví. Někdy mi i pomůžou!

Děláte to takhle často?
Občas ano, když na mě přijde chuť. 

Není vám u toho zima?
Je, ale vydržím to.

Proč si nenajdete ženu normálně?
Já jí jednou málem měl, vyhrál jsem na automatu čtyři tisíce a dal jsem je jedný tady (na Domažlické pozn. autora), ale ona mi s nimi utekla.

Vy něco berete?
Ano, pervitin

Tamhle již jede policie, tak vám děkuji za rozhovor.
Na shledanou