Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Během bitky hodili muže ze schodů

Na místě policisté našli několik těžce opilých cizinců asi pěti různých národností

2. října 2021 19:55 , aktualizace pondělí 4. října 16:31

Alkohol Cizinci Ubytovny

     Dnes v podvečer došlo v ubytovně v Koterovské ulici v Plzni k bitce několika lidí najednou. Z místa bylo také hlášeno, že někdo někoho shodil ze schodů a na místě má stále ještě být víc značně agresivních osob, takže k ubytovně vyjelo několik hlídek policie. Zatím není jasné kolik lidí se celkem do konfliktu zapojilo, ani co se přesně stalo. Policisté na místě našli několik těžce opilých cizinců asi pěti různých národností ve věku mezi pětadvaceti až třiceti lety.
     Na místě byl nalezen také zraněný muž narozený v roce 1995, podle našich informací šlo o Slováka, ten nadýchal kolem tří promile a jeho zranění nejsou nijak vážná. Část zajištěných osob měla policistům tvrdit, že ze schodů spadl sám, část zase, že byl shozen. V této ubytovně policisté zasahovali i včera a také u konfliktu stejných osob. Policisté prověřují veškeré okolnosti případu, ale stav osob na místě zatím neumožňuje je vyslechnout.
     V případě nových informací samozřejmě budeme aktualizovat.


 


TUEBOR General Service

Ostraha objektů • Služba na akcích • Střežení VIP osob • Pulty centrální ostrahy • Projekty PZTS/EZS • Výjezdová jednotka v Plzni, Rokycanech, Sušici, Klatovech, Domažlicích i Tachově • Poradenská činnost