Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Dnešní noc v Plzni byla hodně "veselá"

Demonstrační sebevražda, útok zhrzené ženy, rvačka cizinců, sebrané boty a telefon i nezvaný a značně agresivní host

14. srpna 2022 18:29 , aktualizace 18:38

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři

     Noc ze soboty na neděli v Plzni patřila k těm živějším. Policisté i záchranáři museli zasahovat u více událostí než je běžné.

Zde jsou některé z nich:

"Já mám přednost! Tak tumáš prevíte!"

     K jednomu z prvních incidentů vyjížděli policisté i strážníci hned po deváté hodině večer na tramvajovou zastávku na Mikulášskou třídu. Zde došlo k zcela zbytečnému incidentu mezi vystupujícím a nastupujícím člověkem.
     Podle prvotních informací starší člověk vystupující z tramvaje č. 1 napadl mladšího a do vozu nastupujícího úderem své francouzské hole a ten mu úder vrátil pěstí. Událost se odehrála bez zranění a policisté vše řeší jako přestupek.

Demonstrační sebevražda

     Kolem desáté hodiny vyjížděly obě složky integrovaného záchranného systému do ubytovny na Rokycanské třídě k nahlášenému pobodání.
     Podle mluvčí policie šlo o spor mezi bývalými partnery. Muže pořezaného na levé ruce si převzali záchranáři, transportovali jej do nemocnice a policisté zjistili, že nešlo o napadení, ale o takzvanou demonstrační sebevraždu, kdy opilý muž nejednal s úmyslem se zabít, ale zřejmě na sebe pouze chtěl pouze připoutat pozornost okolí.     

"Já vím, že je ten kurevník u vás!"

     Samozřejmě nechyběly ani rvačky. Jedna z nich proběhla například kolem jedenácté hodiny v Kollárově ulici, kde se opilá žena dožadovala vstupu po restaurace. Obsluha jí odmítla vpustit s tím, že zde probíhá soukromá akce.
     Žena se rozběsnila, vyhazovači vlepila facku a ječela na něj, že ví, že její přítel se uvnitř baví s její nejlepší kamarádkou. Vyhazovač ženu zpacifikoval, na což ale zareagovala projíždějící hlídka. Ta následně zjistila, že si žena spletla podnik a chtěla vniknout do jiného.
     Žena rázem zchladla, vyhazovači se omluvila, ten omluvu přijal a další řešení nepožadoval. Žena pak vyrazila svého přítele hledat do dalších podniků.

Fackovali se i před policisty

     Ve stejné době došlo ke rvačce i na Americké třídě, kde si dva rozzuření Ukrajinci vyměňovali údery ještě ve chvíli příjezdu policejních hlídek. Jejich chování vyřešili policisté na místě.

"Sebrali mi boty a telefon!"

     Před půlnocí dostala policie informaci přepadení muže v ulici Terezie Brzkové. Na místo samozřejmě okamžitě vyjelo několik hlídek, kterým opilý muž oznámil, že byl útočníkem napaden a byly mu sebrány telefon a boty.
     Na místě zasahovali i záchranáři a lehce zraněného muže transportovali do Fakultní nemocnice Plzeň.
     "Kolegové provedli prohlídku prostor provozovny, kde mělo k napadení dojít a uvedené věci zajistili," uvedla nám mluvčí policie s tím, že případ policisté zatím evidují jako přestupek.

Nezvaný a agresivní host

     Ve tři ráno pak vyjížděli policisté do Republikánské ulice k nahlášenému napadení v garáži. Podle jednoho z aktérů zde probíhala oslava, na které se z ničeho nic objevil nezvaný opilý host, kterého účastníci vyprovodili s tím, že na tuto akci nepatří.
     Bohužel se muž asi o dvě hodiny později vrátil a fyzicky napadl jednoho z účastníků akce. Ostatní ho zpacifikovali a předali policistům.
     Na místo opět vyjížděli i záchranáři a opilého, velmi nespolupracujícího pacienta narozeného v roce 1977, transportovali do Fakultní nemocnice Plzeň.
    K tomuto poslednímu případu mluvčí policie uvedla, že i tento incident policisté zatím řeší jako přestupek.


 


 


 


 


Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.