Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Do konfliktu vyrazil vyzbrojen sekerou

Divokou rozepři na ubytovně museli klidnit policisté

28. listopadu 2023 18:30 , aktualizace 20:22

Alkohol Cizinci Policie Ubytovny

Partner článku – Alfa Tactical


     V sobotu kolem deváté hodiny večer vyjíždělo několik hlídek policistů k ubytovně v Libušínské ulici v Plzni, odkud byla nahlášena hádka dvou skupin Ukrajinců i to, že jeden z nich by měl být ozbrojen sekerou.

     Policisté po příjezdu na místo zjistili, že dvě skupiny alkoholem posilněných osob se na chodbě ubytovny pohádaly, a nalezen byl i muž, který v ruce držel sekeru. Ten poté, co ho policisté odzbrojili, vypověděl, že si pro ni došel, když se cítil druhou skupinou ohrožen, ale nikomu s ní prý nevyhrožoval, ani na nikoho neútočil. Přiznal pouze, že v návalu vzteku při gradující hádce sekerou udeřil do dveří jedné z místností.

     Policisté si ověřili, že muž nikoho z přítomných neohrožoval a obě znesvářené skupiny uklidnili. Muž se sekerou se ale ze svého jednání, při kterém dveře poškodil, bude ještě zpovídat.
     "Případ cizince narozeného v roce 1991 v současné době řešíme jako přestupek proti majetku a proti veřejnému pořádku," uvedla nám tisková mluvčí policie.

Foto ilustrační

Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.