Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vážná havárie motorkáře

Zraněný muž musel být do nemocnice transportován letecky

22. července 2021 11:15 , aktualizace 15:25

Nehody Záchranáři

     Dnes před desátou hodinou dopoledne došlo na silnici mezi Sušicí a Dlouhou Vsí k havárii motocyklisty motorkáře. Ten podle prvotních informací z místa nezvládl řízení a vyjel ze silnice, kde s motocyklem narazil do meze a několik metrů letěl vzduchem. Při pádu motorkář utrpěl vážná zranění.
     K havárii vyjely všechny záchranné složky a vzlétl i vrtulník LZS, hasiči zajistili místo události a spolupracovali se záchranáři, kteří muže ošetřili a transportovali do nemocnice. "Pětačtyřicetiletého muže se středně těžkými zraněními, ale při vědomí jsme leteckou cestou transportovali na Urgentní zónu Fakultní nemocnice v Plzni," uvedla tisková mluvčí záchranářů.

Aktualizováno:
    Muž jel na motocyklu značky Suzuki ve směru od Sušice na Dlouhou Ves a havaroval mimo komunikaci. Při dopravní nehodě jednačtyřicetiletý muž ze Sušice utrpěl zranění a byl leteckou záchrannou službou transportován do nemocnice v Plzni. Vzhledem ke zranění muže nebyla provedena dechová zkouška a v nemocnici byl vyžádán odběr krve. Příčina i veškeré další okolnosti nehody jsou v šetření policie.

Dnes jsme také psali: 

Řičička nedala přednost motocyklu

Řičička nedala přednost motocyklu

22. 07. 2021, 15:22, aktualizace 22. 07. 2021, 15:24

Při nehodě byli zraněni dva teprve osmnáctiletí chlapci



 


Prestol Holding

revitalizace panelových domů • rodinné a bytové domy • monolitické železobetonové konstrukce • developerská činnost