Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vážná nehoda motorkáře

Motocyklista nezvládl zatáčku, vyjel mimo komunikaci a skončil v odvodňovacím kanále

3. září 2020 20:29 , aktualizace pátek 4. září 09:30

    Dnes večer kolem půl osmé došlo na Klatovsku, na silnici 1841 mezi Dolany a Malechovem, k havárii motocyklu Honda Hornet. Z místa bylo hlášeno vážné zranění muže, takže na místo vyjely všechny záchranné složky a z letiště v Líních vzlétl vrtulník LZS. Hasiči zajistili místo události a asistovali záchranářům při ošetření zraněného muže.
     Dle prvotních informací motocyklista narozený v roce 1981 nezvládl pravotočivou zatáčku, vyjel mimo komunikaci do levého příkopu a skončil v odvodňovacím kanále.
      Nakonec se ukázalo, že zranění muže nebyla tak vážná, takže vrtulník odletěl s prázdnou a zraněného muže do nemocnice transportovali záchranáři pozemní cestou. "Ačkoliv to zdravotní stav motocyklisty dovoloval, odmítl se podrobit dechové zkoušce. Poté se odmítl podrobit i odběru krve. Policistům celou dobu muž uváděl, že motocykl pouze tlačil. Motor motocyklu však vykazoval vysokou teplotu a motocykl měl zařazen vyšší rychlostní stupeň," uvedla dnes ráno mluvčí policie. Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Klatovech.