Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Uprchlý vězeň Roman Š. byl dopaden a vrácen do věznice

Vězeň, který uprchl z pracoviště v Chodově, se skrýval v Plzeňském kraji

30. prosince 2022 14:06 , aktualizace 14:11

Zadržení pachatele

Partner článku – Alfa Tactical

     V pondělí 7. listopadu jsme vydali policejní pátrací relaci po vězni Romanu Š., který uprchl z nestřeženého pracoviště v Chodově.
     Policisté po uprchlém vězni intenzivně pátrali a prověřovali veškeré informace i tipy, které jim veřejnost poskytla. V průběhu včerejšího dne pak policisté Romana Š. dopadli a pátrání tak mohli odvolat. "Na základě informací od občanů se nám hledaného podařilo vypátrat a zajistit v Klatovech. Děkujeme všem za spolupráci při pátrání," uvedl nám tiskový mluvčí policie.

Původní článek:

     Policisté  pátrají po šestadvacetiletém vězni z Klatov, který dnes, tedy v pondělí 7. listopadu, kolem jedné hodiny odpoledne utekl z nestřeženého pracoviště v Chodově na Sokolovsku.

Roman Š.

Datum narození ... 1996
Pátrání vyhlášeno 7.11.2022
Bydliště - okres Klatovy
Státní příslušnost Česká republika 

      Roman Š. je 172 až 176 centimetrů vysoký, má střední postavu, hnědé oči a hnědočerné rovné vlasy.
      V době odchodu z nestřeženého pracoviště měl mít na sobě vězeňské oblečení, je ale pravděpodobné, že nyní bude mít na sobě civilní oblečení, které měl před svým odchodem odcizit z několika skříněk.

      Hledaný muž by neměl být nebezpečný a ve výkonu trestu je za maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. V případě jakýchkoliv informací k hledanému muži volejte na linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.


Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.