Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vlak na přejezdu srazil a usmrtil muže

Policie šetří zda šlo při tragické události o nehodu nebo sebevraždu

25. března 2020 16:43 , aktualizace 22:13

Sebevraždy Smrt Železniční nehoda

     Dnes odpoledne v půl čtvrté došlo v Klatovech ve Voříškově ulici ke sražení chodce osobním vlakem Os 17514 na železničním přejezdu.
     Na místo vyrazily všechny záchranné složky a z Plzně i vozidlo hasičů Správy železnic, bohužel se ale ukázalo, že muž na místě utrpěl zranění neslučitelná se životem a již mu není pomoci.
     Policie v současné chvíli šetří příčinu této tragické události, tedy to, zda se jednalo o nehodu nebo zda muž ukončil svůj život úmyslně. Policie místo uzavřela, na místo byl povolán koroner k ohledání těla a případ si převzali kriminalisté.
     Podle prvotních informací ve vlaku ke zranění osob nedošlo.
     Trať 185 v úseku mezi zastávkami Klatovy a Klatovy město byla uzavřena a podle webu Českých drah bude omezení provozu trvat přibližně do šesti hodin večer. Vlaky Os 17517 z Klatov do Běšin a vlak Os 17516 z Běšin do Klatov byly nahrazeny autobusy náhradní dopravy.

AKTUALIZACE:

      "Jednalo se o srážku malého osobního vlaku, jedoucího od Strakonic do Klatov, s mužem narozeným v roce 1960, který na místě zemřel. Ve vlaku cestovalo 5 osob a strojvedoucí, nikdo z nich zraněn nebyl. Provoz na trati byl obnoven okolo půl šesté večer. Okolnostmi případu se zabývají kriminalisté z územního odboru Klatovy," uvedla tisková mluvčí policie s tím, že na pomoc rodině zesnulého byl přivolán krizový intervent.

Foto: HZS SŽ