Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Vlak na nádraží srazil čtyřiadvacetiletého muže - aktualizováno

Mladý muž byl ve velmi vážném stavu a se zajištěnými dýchacími cestami transportován do nemocnice

15. září 2022 16:01 , aktualizace 19:50

     Dnes odpoledne před půl čtvrtou odpoledne došlo v Nýřanech na nádraží ke střetu vlaku EC 357 jedoucího z Mnichova do Plzně s mužem. Na místo okamžitě vyjely všechny záchranné složky.

     Muž utrpěl mnohočetná zranění, mimo jiné i otevřenou zlomeninu ruky a také rozsáhlé poranění hlavy.


     Zraněnému na místě poskytli neodkladnou první pomoc záchranáři, kterým pomáhali i hasiči a policisté, a poté zaintubovaného muže v kritickém stavu záchranáři transportovali na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň.

     Co přesně se na místě stalo v tuto chvíli šetří policisté. Čekáme na jejich zprávu a poté budeme aktualizovat.

Aktualizace:

     Podle svědka šel muž po peronu moc blízko kolejišti, hleděl na opačnou stranu, než ze které rychlík přijížděl a vlak ho zachytil.

     "Podle zjištěných informaci se čtyřiadvacetiletý muž z Plzně pohyboval v blízkosti projíždějícího vlaku, kterým byl zachycen. Dopravní nehodu prověřují policisté z oddělení obecné kriminality pro Plzeň venkov a ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu těžké ublížení na zdraví z nedbalosti. Na místě byli též pracovníci drážní inspekce. Provoz v daném úseku železniční tratě byl již obnoven," uvedla mluvčí policie.


 


Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.