Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Vlak usmrtil člověka, který si lehl do kolejiště

Železniční trať je mezi stanicemi Plasy a Kaznějov uzavřena, na místo vyjeli kriminalisté a k ohledání těla byl povolán koroner

28. srpna 2021 19:46 , aktualizace 21:23

     Dnes v podvečer po půl sedmé došlo na železniční trati č. 160 v Plasích k usmrcení zatím neznámé osoby vlakem R 1092 společnosti GW Train Regio jedoucím z Plzně na Most. K této železniční nehodě došlo nedaleko nádraží ve směru k viaduktu.
     Na místo střetu vyrazily všechny záchranné složky včetně vrtulníku LZS. Bohužel osoba, dle prvotních informací muž, ale utrpěla tak rozsáhlá a devastační zranění, že jí již nebylo možno pomoci a lékař musel bohužel konstatovat exitus. Trať byla uzavřena, na místo vyjeli kriminalisté a k ohledání těla byl povolán koroner. České dráhy uvedly, že mezi stanicemi Plasy - Kaznějov bude vypravena náhradní autobusová doprava.

Aktualizujeme:

     Policisté již znají totožnost usmrcené osoby. Jde o muže narozeného v roce 1951. Podle mluvčí policie si muž před střetem s vlakem lehl do kolejiště. Veškeré okolnosti případu nyní zjišťuji kriminalisté Územního odboru Plzeň - venkov a u zemřelého je nařízena soudní pitva.

Foto: Ilustrační