Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

V Plzni na Borech došlo k vraždě - aktualizováno

Kriminalisté v tuto chvíli intenzivně pátrají po pachateli

23. září 2022 07:45 , aktualizace 14:47

Partner článku – Alfa Tactical

     V noci na dnešek před půlnocí byl v Plzni nalezen zavražděný muž středního věku. Tělo oběti bylo nalezeno poblíž Fakultní nemocnice Plzeň Bory v křovinách pod Samaritskou ulicí. Podle našich informací byly na jeho těle nalezeny jednoznačné známky cizího zavinění, konkrétně po útoku zbraní. O jakou zbraň však šlo v tuto chvíli na žádost policie uvést nemůžeme, abychom nenarušili vyšetřování.
     Tělo zavražděného muže měli najít bezdomovci, kteří se v prostoru mezi nemocnicí a Samaritskou ulicí pohybovali. Přesněji řečeno, nalezla ho bezdomovkyně, která se tomto prostoru pohybovala po předchozí hádce s partnerem.


     Na místo samozřejmě okamžitě vyjeli policisté a záchranáři. Lékařka záchranné služby však na těle nalezla jasné známky smrti, a protože nemohla vyloučit cizí zavinění, s tělem již dál nijak nemanipulovala a přenechala další ohledání na koronerovi.
     Policisté poté uzavřeli široký perimetr kolem místa činu a vzápětí dorazil koroner i kompletní výjezd kriminální policie. Vyšetřování pak převzali krajští kriminalisté, kteří mají na starost ty nejzávažnější trestné činy, tedy i vraždy.

     Mluvčí policie nám potvrdila, že při ohledání koronerem byly na těle zemřelého muže zjištěny známky cizího zavinění. Dále uvedla, že byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu vraždy, a že kriminalisté v tuto chvíli intenzivně pátrají po pachateli.
     Taktéž byla nařízena soudní pitva nejen ke zjištění, jak přesně byl muž usmrcen, ale i ke zjištění jeho totožnosti, kterou kriminalisté dosud neznají.

     Vyšetřování vraždy probíhalo na místě činu ještě dnes po celé dopoledne, policisté propátrávali prostor i za použití služebního psa a zajišťovali další důkazy.


 


Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.