Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Opilý řidič srazil mladou motorkářku

Dívka při střetu utrpěla zranění a musela být transportována do nemocnice

14. srpna 2022 21:00 , aktualizace 21:29

Alkohol Nehody

     Dnes v sedm hodin večer došlo v Lipové ulici v Dobřanech k dopravní nehodě, při které se střetl motocykl Kymco s vozem Škoda. Z místa bylo hlášeno zranění motocyklistky, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky.

     Hasiči z Dobřan a Přeštic poskytli společně s policisty zraněné motorkářce předlékařskou první pomoc a poté ji předali do péče záchranné služby, dále zajistili místo nehody, protipožární opatření i řízení provozu. Záchranáři si dívku převzali a transportovali ji do nemocnice.

     "Řidič osobního vozu narozený v roce 1974 nedal přednost řidičce motocyklu narozené v roce 2002 a došlo ke střetu, při kterém motocyklistka utrpěla zranění. Test na přítomnost alkoholu byl u řidičky s negativním výsledkem, ale u řidiče vyšel pozitivně s výsledkem téměř jedno promile," uvedla tisková mluvčí policie s tím, že policisté se nehodou samozřejmě dále zabývají.

Foto Hasiči

Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!