Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Muž chtěl spáchat sebevraždu skokem z vysílače

Silně opilý nešťastník zaměstnal všechny záchranné složky včetně vrtulníku LZS

19. července 2023 17:06 , aktualizace 17:15

Alkohol Hasiči Sebevraždy Záchranáři


     Včera před osmou hodinou večer vyrážely všechny záchranné složky včetně vrtulníku Letecké záchranné služby na pomoc muži, který na tísňovou linku 112 zavolal, že chtěl kvůli problémům s přítelkyní skočit z vysílače nad obcí Strašice na Rokycansku, ale během pokusu vylézt na vysílač prý spadl a nemůže se hýbat.

     Pod vysílačem byl skutečně nalezen ležící muž se psem, u kterého ale nebylo zjištěno žádné zranění, krom několika oděrek. Evidentně silně opilý muž stále dokola opakoval, že chtěl z vysílače skočit kvůli problémům s přítelkyni.

     Muže si do péče převzali záchranáři, kteří ho transportovali k ošetření, ještě předtím ho ale policisté podrobili dechové zkoušce na alkohol. "Muž narozený v roce 1987 nadýchal 2,84 promile," uvedla nám tisková mluvčí policie s tím, že policisté případ evidují.

     Mužův pes byl po dobu jeho pobytu v nemocnici umístěn do kotce obecní policie.

Foto: Hasiči



Plzeňské želvy

Plzeňské želvy je tradiční plzeňské služba na odvoz vozu klienta. Fungují nepřetržitě již od roku 2008 a od té doby odvezly přes 200 tisíc vozů a přispívají tak k větší bezpečnosti na silnicích v Plzni a okolí. Odvoz vozu si můžete volat 7 dní v týdnů na čísle 607 202 202.