Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

"Vezmu dvě koule a budu neviditelnej!"

Tak tenhle zloděj se toho doopravdy nebál!

6. prosince 2019 16:28 , aktualizace 16:28

     Včera ve večerních hodinách byl v obchodě se sportovním oblečením na Borských polích v Plzni zadržen zloděj, na kterého zde asi dlouho nezapomenou.
     Prodavačky si všimly, že se po zavírací hodině v jedné z převlékacích kabinek zdržel mladý muž. Zaklepaly na něj s tím, že již mají zavřeno, ale protože stále nevycházel, odhrnuly závěs a doslova ztuhly překvapením.
      Muž měl na sobě tři vrstvy nakradeného oblečení. Dále měl velkou tašku pečlivě vystlanou alobalem, který má zamezit bezpečnostnímu zařízení odhalit krádež, narvanou k prasknutí dalším nakradeným oblečení a další oblečení měl ještě v batohu, samozřejmě také vyloženém alobalem.
      Muže okamžitě na místě zajistila ostraha obchodního centra, které muž vydal i kleště na odstraňování kódů proti krádežím, připnutých na oděvu. Zloděj zcela otevřeně přiznal, že šel krást a působil velice zmateným, respektive upovídaným dojmem, pak vše vysvětlil a uvedl, že je zhulený a má v sobě také dvě extáze.
     Prodavačky mezitím spočítaly, že si muž nabral oblečení za zhruba padesát tisíc korun. Ostraha na místo přivolala policii, která podezřelého převzala, ale stav těžké intoxikace drogami vylučoval možnost ho vyslechnout. Samozřejmě se policisté v dalších dnech případu budou nadále věnovat a mladého muže s největší pravděpodobností čeká obvinění z krádeže.


 


Bezpečnostní služba Sany Guard

Ostraha objektů • Pult centralizované ochrany • Montáže EZS a EPS • Patrolovací služba • Přeprava finančních hotovostí a cenin • Pořádková služba • Poradenská služba v oblasti zabezpečení osob a majetku • Recepční a úklidové služby.