Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Opilá zlodějka poškodila auto

Žena strávila noc na záchytce a nyní jí hrozí až rok vězení

28. prosince 2021 13:52 , aktualizace 14:49

Alkohol Vandalství Záchytka Zadržení pachatele

     V neděli 26. prosince krátce před sedmou hodinou večer vyjížděli policisté do Zábělské ulice v Plzni, kde si svědci všimli agresivní mladé ženy poškozující zaparkované vozidlo. "Osmadvacetiletá žena dosud nezjištěným předmětem vyryla do laku předního levého blatníku vozu Mercedes vryp o délce 58 cm a na levé přední dveře vryp o délce 47 cm. Majiteli vozu tak způsobila škodu ve výši 30 tisíc korun," popsala tisková mluvčí policie.
     Policisté vandalku zajistili a vyzvali k provedení dechové zkoušky na alkohol, která vyšla pozitivní s výsledkem 2,2 promile. Žena byla proto k vystřízlivění umístěna do protialkoholní záchytné stanice.
     Při následném řešení situace policisté navíc zjistili, že jen několik dní před tímto incidentem byla tatáž žena opakovaně řešena pro krádeže potravin v plzeňském obchodním centru.
     "Ve věci je nyní konáno zkrácené přípravné řízení a v případě prokázání viny hrozí mladé ženě až jeden rok ve vězení," doplnila mluvčí policie.

Foto PČR

 



TUEBOR General Service

Ostraha objektů • Služba na akcích • Střežení VIP osob • Pulty centrální ostrahy • Projekty PZTS/EZS • Výjezdová jednotka v Plzni, Rokycanech, Sušici, Klatovech, Domažlicích i Tachově • Poradenská činnost