Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Večerní nehoda v Klatovech skončila tragicky, policie hledá svědky

Aktualizace článku: Auto srazilo staršího muže

30. listopadu 2021 19:02 , aktualizace 23:49

Nehody Smrt Záchranáři

Aktualizace:
      "Jednačtyřicetiletá řidička jela s osobním vozidlem Škoda Roomster ulicí 5. května ve směru od Železné Rudy směrem do centra Klatov. V blízkosti obchodního domu řidička z nezjištěného důvodu pravděpodobně přehlédla muže, který přecházel v místě přechodu pro chodce a v prostoru přechodu pro chodce došlo ke střetu," popsala tisková mluvčí policie.
      "Osmapadesátiletý muž utrpěl vážná zranění a byl letecky transportován do nemocnice k ošetření. Muž svým zraněním v nemocnici podlehl," doplnila s tím, že policisté u řidičky provedli dechovou zkoušku, která byla s negativním výsledkem a u zemřelého bude nařízena soudní pitva. Přesnou příčinou a veškerými okolnostmi dopravní nehody se budou zabývat kriminalisté z územního odboru Klatovy. 

      Policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, aby se přihlásili na bezplatnou linku 158.

Původní článek:
     Dnes před šestou hodinou večer došlo v Klatovech před OC Albert v ulici 5. května k vážné dopravní nehodě, při které vůz srazil staršího muže.
     Přivolaní záchranáři sraženého muže na místě ošetřili a zajistili. Vzhledem k závažnosti jeho zranění musel být na místo povolán vrtulník letecké záchranné služby. "Starší muž utrpěl velmi vážná zranění, v bezvědomí a se zajištěnými dýchacími cestami by transportován cestou LZS na Emergency Fakultní nemocnice Lochotín," uvedla tisková mluvčí záchranářů.


O podobné dopravní nehodě, při které muž včera utrpěným zraněním na místě podlehl jsme informovali v článku:

Muž střet s autem nepřežil

Muž střet s autem nepřežil

30. 11. 2021, 16:51, aktualizace 30. 11. 2021, 16:52

Kriminalisté šetří okolnosti smrti chodce na přechodu

Foto ilustrační