Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Bitka dvou rodin skončila skokem z okna i útokem na policii

U řádících členů dvou rozvětvených rodin policie musela zasahovat několikrát za noc

11. dubna 2020 15:47 , aktualizace 15:48

     V noci na dnešek před desátou hodinou došlo k incidentu mezi dvěma rodinami bydlícími v domě na Doudlevecké třídě v Plzni. Na místo muselo přijet několik hlídek policie i městské policie. Situace byla značně nepřehledná, údajně se měly obě rodiny mezi sebou napadat, ale v době příjezdu policie spíše obě slovně útočily na policisty.
     Nejhůře se choval muž zamčený v bytě, který dle všeho konflikt vyvolával a nejvíce všem vyhrožoval. Pak muž náhle okno přízemního bytu otevřel, vyskočil na ulici a přitom agresivně řval na zasahující policisty.
  
     Policisté samozřejmě muže okamžitě zpacifikovali a vzhledem k tomu, že jeho agresivita neustávala, byla mu nasazena i pouta. Muži na pomoc vyběhla žena, která policistům značně vulgárně nadávala, poté vyběhli i další muži, kteří se však báli a po důrazném upozornění se do policejního zásahu dále nevměšovali. Těmto mužům ovšem začala pro změnu značně hystericky nadávat žena z druhé rodiny a žádala jejich zatčení.
     Vzhledem k tomu, že zajištěný muž se odmítal podrobit testu na přítomnost alkoholu i drog, ale projevoval značné známky intoxikace, bylo rozhodnuto o jeho transportu na protialkoholní záchytnou stanici. 
     Policisté na místo museli přijet ještě několikrát, protože konflikt mezi rodinami ještě probíhal zhruba asi do půlnoci, teprve poté se konečně obě rodiny uklidnily.  


 


Bezpečnostní služba Sany Guard

Ostraha objektů • Pult centralizované ochrany • Montáže EZS a EPS • Patrolovací služba • Přeprava finančních hotovostí a cenin • Pořádková služba • Poradenská služba v oblasti zabezpečení osob a majetku • Recepční a úklidové služby.