Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Čelní střet s nákladním vozem řidič nepřežil

Vážně zraněného muže transportoval do nemocnice vrtulník LZS, pomoci se mu však nedalo

2. července 2021 15:54 , aktualizace 18:08

Doprava Nehody Smrt Záchranáři

     Dnes kolem poledne došlo na silnici mezi Číčovem a Vískami k vážné dopravní nehodě, při které se osobní vůz jedoucí z Vísek na Číčov střetl s náklaďákem. "Řidič osobního vozu Opel Vectra narozený v roce 1954 z dosud nezjištěných příčin vyjel do protisměru, kde se čelně střetl s nákladním vozem Scania, který řídil řidič narozený v roce 1992," popsala tisková mluvčí policie.
     Na místo vyjely všechny záchranné složky, hasiči zajistili místo události a zraněného řidiče osobního vozu předali do péče záchranářům. Protože muž utrpěl velmi vážná zranění, vzlétl na místo i vrtulník Letecké záchranné služby z Líní. "Na místě události letečtí zdravotníci společně s hasiči zajistili řidiče, který byl zaklíněný a v bezvědomí v osobním vozidle. Po komplikovaném vyproštění byl muž napojen na umělou plicní ventilaci a v kritickém stavu transportován na Emergency," uvedla tisková mluvčí Letecké záchranné služby a potvrdila mluvčí záchranářů. Tisková mluvčí policie později doplnila, že přes veškerou snahu zasahujících muž utrpěným zraněním podlehl.
     U řidiče nákladního automobilu byla provedená dechová zkouška negativní, přesnou příčinou a okolnostmi nehody se dále zabývají policisté dopravního inspektorátu Plzeň-venkov.

Foto PČR a LZS