Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Dvě dopravní nehody, při obou byly osobními vozy sraženy ženy

Záchranáři do nemocnice transportovali dvě zraněné chodkyně

19. září 2022 12:30 , aktualizace 12:31

Nehody Záchranáři

     Dnes ráno došlo hned ke dvěma dopravním nehodám, při kterých byly osobními vozy sraženy chodkyně.

     K první nehodě došlo po páté hodině v Pravdově ulici v Sušici. Na místo vyjeli policisté a záchranáři, kteří si do péče převzali zraněnou ženu. "Ženu narozenou v roce 1982 jsme s lehkým zraněním transportovali na chirurgické oddělení nemocnice v Sušici," uvedla tisková mluvčí záchranářů.
      Jak k nehodě došlo, popsala tisková mluvčí policie: "Pětatřicetiletý muž s osobním vozidlem Volkswagen projížděl ulicí Pravdova, na křižovatce začal odbočoval vlevo do ulice Hrádecká, přičemž přehlédl chodkyni, která vstoupila na přechod pro chodce a došlo ke srážce."
      
Policisté u obou účastníků vyloučili požití alkoholu a dopravní nehodu dále šetří.

      Ke druhé nehodě došlo kolem půl sedmé v Plzeňské ulici ve Stříbře a i v tomto případě museli krom policistů na místo vyrazit i záchranáři, kteří si převzali sraženou chodkyni. "Ženu jsme s lehkým zraněním transportovali na chirurgické oddělení Stodské nemocnice," uvedla mluvčí záchranářů.
      "Řidič narozený v roce 1976 jel ve směru od Plzně a v Plzeňské ulici mu na přechodu pro chodce přímo do jízdní dráhy zprava vstoupila chodkyně narozená v roce 1992," popsala tisková mluvčí policie s tím, že i v tomto případě policisté u obou účastníků vyloučili požití alkoholu a okolnostmi nehody včetně míry zavinění se dále zabývají.

Foto čtenář - nehoda v Sušici

Prestol Holding

revitalizace panelových domů • rodinné a bytové domy • monolitické železobetonové konstrukce • developerská činnost