Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet auta se značně opilým mužem

Stav, ve kterém muž byl, nezapříčinil náraz vozu, ale spíše přemíra vypitého alkoholu

11. prosince 2022 17:38 , aktualizace 19:41

     Dnes v pět hodin odpoledne došlo v Tachově v ulici T.G.Masaryka nedaleko autobusového nádraží k dopravní nehodě, při které se střetl osobní vůz z chodcem.

     Na místo vyjely všechny záchranné složky a z letiště v Líních měl vzlétnout vrtulník LZS, ten však byl těsně před vzletem odvolán. Ukázalo se totiž, že za stav, ve kterém muž byl, nezapříčinil tolik náraz vozu, ale spíše přemíra vypitého alkoholu.
     Zraněného muže narozeného v roce 1965 si do péče převzali záchranáři a po ošetření na místě ho s lehčími zraněními transportovali na chirurgii do nemocnice ve Stodě. 

     "Řidič osobního vozu značky Mazda zřejmě přehlédl muže přecházejícího vozovku po přechodu pro chodce a došlo k jeho sražení. Policisté u chodce narozeného v roce 1965 i u řidiče narozeného v roce 1937 provedli dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu. Zatímco u řidiče vyloučili požití alkoholu, tak chodec nadýchal 2,4 promile alkoholu," uvedla nám tisková mluvčí policie s tím, že policisté se dopravní nehodou dále zabývají.

Ilustrační foto

 


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.