Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Po nehodě řidič i řidička tvrdili, že jeli na zelenou

Od střetu tří aut záchranáři do nemocnice transportovali ženu i dvě malé děti

2. května 2022 18:07 , aktualizace 18:17

Doprava Nehody Záchranáři

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři

     Dnes kolem půl dvanácté dopoledne došlo v Domažlicích na křižovatce ulic Komenského, Boženy Němcové a Pivovarská k dopravní nehodě tří osobních vozů. Protože z místa bylo hlášeno několik zraněných, bohužel včetně dvou malých dětí, k nehodě vyjely všechny záchranné složky.

     Hasiči zajistili místo události a provedli protipožární opatření, spolujezdkyni a dvě děti předškolního věku z vozu Peugeot si do péče převzali záchranáři. "Z místa nehody jsme transportovali dvě děti a ženu narozenou v roce 1943 s lehkými zraněními do Domažlické nemocnice," uvedli záchranáři.
     Ještě před transportem dětí do nemocnice jim hasiči a policisté darovali plyšové hračky ke zmírnění traumatického zážitku

Jak k nehodě došlo nám popsala tisková mluvčí policie

    "Sedmadvacetiletá řidička s vozem Peugeot 307 projížděla světelnou křižovatkou ve směru od ulice Boženy Němcové rovně, ale v prostoru křižovatky se střetla s vozem Subaru Justy s přívěsným vozíkem, se kterým jel sedmašedesátiletý řidič. Ten projížděl křižovatkou ve směru od ulice Prokopa Velikého. Po střetu bylo vozidlo Peugeot odraženo na vůz Ford S-Max, stojící na hraně křižovatky v Pivovarské ulici," uvedla mluvčí s tím, že řidička Peugeotu i řidič Subaru shodně tvrdili, že křižovatkou projížděli na zelený signál.
     Okolnosti nehody i míru zavinění tedy policisté dále šetří, zatím je možné pouze uvést, že všichni řidiči měli dechovou zkoušku na alkohol negativní.


 


Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.