Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Dalšího celostátně hledaného zajistili na nádraží

Pravidelné kontroly ze strany městské policie přinášejí ovoce

3. února 2022 14:03 , aktualizace 15:25

Městská policie Zadržení pachatele

      O zvýšeném množství kontrol, které policisté a strážníci provádějí na Hlavním vlakovém nádraží v Plzni, jsme již informovali několikrát, naposledy včera v článku Další policejní razie v Plzni, tentokrát na nádražích, který popisoval poslední velkou razii Policie ČR v prostorách nádraží.
     Krom těchto rozsáhlých akcí ale probíhají kontroly nádraží i v rámci běžného výkonu služby strážníků i policistů a to dokonce několikrát denně. Právě při jedné takové kontrole včera odpoledne strážníci zaregistrovali muže, jehož tvář znali z registru hledaných.
     "Strážníci dvaačtyřicetiletého muže zajistili a následnou lustrací se potvrdilo, že muž je v celostátním pátrání. K dalším úkonům si jej proto převzali Policisté ČR," uvedla tisková mluvčí strážníků.


  

Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.