Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Svědek pomočení auta skončil v krvi

Údajný právník pomočil zaparkované auto a pak zbil svědka svého jednání

1. února 2021 18:36 , aktualizace 20:32

Alkohol Napadení

Partner článku – Alfa Tactical

     Včera před desátou hodinou večer se muž bydlící v Kollárově ulici v Plzni chystal jet do zaměstnání a cestou ke svému autu s taškami v rukou si všiml muže močícího jedno za zaparkovaných aut. Močící muž své ulevování na cizí auto pak ještě zřejmě považoval za výbornou zábavu, a tak svou činnost velmi hlasitě popisovat svému kamarádovi stojícímu opodál.
     Muž jdoucí do práce výtržníka močícího na sousedův vůz pochopitelně okřikl, ale jako odpověď se mu dostalo pouze nadávek do debilů a prohlášení, že se přece nic neděje. Přihlížející kamarád močícího muže si pak přisadil, že je to právník, tak ať si jich raději nevšímá.
     Muž s taškami v rukou považoval celou věc za ukončenou a chtěl pokračovat ke svému autu. Bohužel ale výtržník, který mezitím dokonal potřebu, se mu zřejmě rozhodl dát za vyučenou, přistoupil k němu a pěstí ho udeřil do obličeje, čímž mu přerazil nos. Napadený muž si to nechtěl nechal líbit a útočníka, který se i společníkem dal na útěk směrem k sadům Pětatřicátníků, chtěl zadržet, ale protože značně krvácel a zranění ho velmi bolelo, po pár metrech pronásledování vzdal a přivolal polici.
     Přivolaná hlídka policistů již bohužel útočníky nenašla, s napadeným se tedy domluvila, že vyhledá lékařské ošetření a poté se dostaví na obvodní oddělení podat trestní oznámení.  

Popis útočníků

     Muž, který zaútočil, byl ve věku asi 35 let, vysoký 185 - 190 cm, měl hnědý plnovous, černou bundu, tmavé kalhoty a na hlavě černý kulich. Druhý, starší muž byl menší než útočník, bez vousů a na sobě měl džíny a tmavou, asi červenou bundu. Oba byli Češi, mluvili bez přízvuku a byla na nich patrná opilost.

Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.