Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Ve vysoké rychlosti narazil do stromu

Pro zraněného řidiče musel letět vrtulník LZS

3. června 2021 15:27 , aktualizace 15:31

Nehody Záchranáři

      Dnes po desáté hodině dopoledne došlo u na hlavním tahu z Domažlic na Klatovy, u odbočky na Kout na Šumavě, k vážné dopravní nehodě. Vzhledem k tomu, že z místa bylo hlášeno, že vozidlo ve velké rychlosti narazilo do stromu  zranění a řidič je údajně velmi vážně zraněn, k nehodě vyrazily všechny složky IZS a z Líní vzlétl vrtulník LZS. "Můžeme potvrdit, že posádka vrtulníku Kryštof 07 dnes dopoledne zasahovala u nehody osobního automobilu u obce Kout na Šumavě. Z místa jsme transportovali mladého muže se středně těžkými zraněními při vědomí na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín," uvedli nám letečtí záchranáři.
      "Jednatřicetiletý řidič jel s vozem Škoda Fabia od Kdyně na Domažlice a z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru a následně do levého silničního příkopu, kde havaroval do stromu," popsala tisková mluvčí policie s tím, že u muže vzhledem ke zranění nebylo možno provést dechovou zkoušku ani test na přítomnost drog a byl nařízen odběr krve. Policisté se příčinou a průběhem havárie dále zabývají.

Foto čtenáři a LZS

 


Hop Taxi • 607 277 277

Jsme sdružení taxikářů v Plzeňském kraji a pro zákazníky udržujeme skvělé ceny. Naši řidiči jsou prověření profesionálové a jsou pro Vás k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, a to buď na telefonu nebo naší mobilní aplikaci.