Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Řidičku překvapila práce na silnici a strhla řízení do protisměru

U havárie nedaleko Holýšova přistával vrtulník LZS - doplnění zprávy policie

15. června 2021 11:40 , aktualizace 11:40

Nehody Záchranáři

     Včera jsme informovali do dopravní nehodě u Holýšova, dnes policie doplnila podrobnosti, jak k havárii došlo 

     "Dvaadvacetiletá řidička osobního automobilu Škoda Fabia jedoucí ve směru od obce Ohučov na obec Holýšov nepřizpůsobila rychlost jízdy a při projíždění pravotočivé zatáčky se lekla situace, která vznikla před ní, tedy frézování vozovky. Následně vjela s vozidlem na pravý okraj pozemní komunikace, strhla řízení do protisměru, poté dostala s vozidlem smyk a vjela do levého silničního příkopu, kde se vozidlo převrátilo na pravý bok," popsala havárii vozu tisková mluvčí policie s tím, že při dopravní nehodě došlo ke zranění řidičky i jejího osmadvacetiletého spolujezdce na zadním sedadle. Osmadvacetiletý spolujezdec na předním sedadle zraněn nebyl. Požití alkoholu řidičkou před jízdou policisté vyloučili dechovou zkouškou. 

Původní článek:

     Včera před jednou hodinou odpoledne došlo na silnici 26 zhruba v polovině vzdálenosti mezi Staňkovem a Holýšovem k havárii osobního vozu. Protože z místa bylo hlášeno, že v převráceném autě jsou zaklíněni lidé, vyjeli k havárii profesionální i dobrovolní hasiči, záchranáři a z Líní vzlétl i vrtulník LZS.
     Na místo jako první dorazili letečtí záchranáři, kteří ihned zahájili ošetřování zraněných, ukázalo se ale, že havárie vypadala mnohem vážněji, než nakonec byla. Dva lehce zraněné si proto převzaly pozemní posádky záchranářů a vrtulník se vrátil na základnu. "Z místa transportujeme dvě osoby s lehčím zraněním. Muž narozený v roce 1993 byl převezen do Fakultní nemocnice Lochotín a žena narozená v roce 1999 byla převezena do nemocnice v Domažlicích," uvedli záchranáři.

Foto LZS, Hasiči Holýšov a PČR

 



Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.