Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Muž převlečený za ženu zemřel při střetu se sypačem

Aktualizujeme článek o tragické dopravní nehodě - ohledání zemřelé osoby přineslo velké překvapení

28. prosince 2021 15:38 , aktualizace 15:38

Doprava Nehody Smrt Záchranáři

Aktualizace:

     Podle nejnovějších zpráv z místa tragické nehody došlo v prvotní zprávě záchranářů k omylu a zemřelým na místě nehody je muž.
     Tento omyl záchranné služby je sice smutný, ale vzhledem k okolnostem více než pochopitelný, podle našich informací byl totiž německý řidič vozu nalíčen, upraven a oblečen jako žena. Až při bližším ohledání těla kriminalisty bylo zjištěno, že se jedná o muže.

     "Sedmapadesátiletý cizinec s vozem Audi na namrzlé vozovce dostal smyk a přejel do protisměru, kde se čelně střetl se sypačem," popsala okolnosti tragické nehody tisková mluvčí policie s tím, že kriminalisté si případ převzali a nařídí soudní pitvu k objasnění přesné příčiny úmrtí.

     Jednašedesátiletý řidič sypače značky Volvo z nehody vyvázl bez zranění a podrobil se dechové zkoušce s negativním výsledkem.

Původní článek:

     Dnes před jednou hodinou odpoledne došlo na silnici mezi Broumovem a hraničním přechodem s Německem k velmi vážné dopravní nehodě, při které se osobní vůz srazil se sypačem.
     Z místa bylo hlášeno vážné zranění řidičky osobního vozu, k nehodě proto vyjely všechny záchranné složky, povolán byl i vrtulník LZS a silnice byla zcela uzavřena.

     Když záchranné složky dorazily na místo, ukázalo se, že je již bohužel veškerá pomoc marná. "Na místo nehody vyjely posádky Rv a Rzp základny Tachov, vrtulník LZS se pro neletové podmínky musel vrátit na základnu. Lékařka hned po příjezdu na místo u ženy středního věku konstatovala zranění neslučitelná se životem, kterým žena ještě na místě podlehla," uvedla tisková mluvčí záchranářů.

     Hasiči zajistili místo nehody, provedli protipožární opatření a zlikvidovali únik hydraulického oleje z radlice sypače.
     "Doprava je odkláněna v obci Broumov na Tachovskou Huť. Zároveň jsme požádali německé kolegy, aby nevpouštěli vozidla přes bývalý hraniční přechod Broumov do naší republiky," uvedla tisková mluvčí policie s tím, že na místo vyrazil výjezd kriminální policie.