Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Teprve osmnáctiletý řidič se podruhé narodil

Auto po vyjetí ze silnice zcela zdemolovaly nárazy do několika stromů

20. května 2022 09:00 , aktualizace 10:56

Doprava Nehody Záchranáři

     Dnes po osmé hodině ráno došlo na silnici mezi Sečí a Úněticemi k dopravní nehodě osobního vozu Honda, který po vyjetí ze silnice vletěl mezi stromy.
     Z naprosto zdemolovaného vozu pak začal unikat benzín i LPG.

      K nehodě vyjely všechny záchranné složky, hasiči zajistili místo nehody a protipožární opatření, zatímco záchranáři si do péče převzali zraněného mladého řidiče. Ten měl ale obrovské a při pohledu na vrak jeho vozu by se dalo napsat až neuvěřitelné štěstí, utrpěl totiž pouze lehčí zranění a ze zcela zdemolovaného auta se dokázal dostat sám. "Muž narozený v roce 2004 utrpěl četnější lehčí zranění, se kterými transportován na Akutní příjem Fakultní nemocnice Lochotín," potvrdila nám tuto informaci tisková mluvčí záchranářů.

      Okolnosti nehody nyní na místě šetří policisté, jejich vyjádření doplníme hned, jakmile bude k dispozici.

Aktualizováno:

     "Řidič narozený v roce 2004 jel s osobním vozem Honda Stream od obce Únětice na Seč a při průjezdu pravotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a stavu komunikace, následně vyjel do pravého silničního příkopu a havaroval v lesním porostu do stromu.
     U řidiče alkohol vyloučen dechovou zkouškou. Přesnou příčinou a veškerými okolnostmi dopravní nehody se zabývají dopravní policisté územního odboru Plzeň-venkov,"
uvedla k nehodě mluvčí policie.

Foto HZS

 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!