Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Nehody, nehody a zase nehody

Záchranné složky dnes ráno kvůli namrzlým silnicím zasahují u velkého množství nehod

pondělí 15. ledna 09:39 , aktualizace 11:01

Doprava Hasiči Nehody Policie Záchranáři

Partner článku – Vyresme.cz


     Dnešní den je pro záchranné složky ve znamení dopravních nehod. Ráno trochu zasněžilo a okamžitě se začalo bourat. K první větší dopravní nehodě došlo ve čtvrt na osm pod železničním viaduktem za Bdeněvsí směrem na Stříbro, více k této nehodě naleznete zde.

      Následovala série několika dopravních nehod na silnici mezi Sulkovem a Plzní. V úseku od čerpací stanice MOL Lesní zátiší po vjezd do Plzně došlo dokonce ke čtyřem.

      V jednom případě řidička osobního vozu Hyundai na namrzlém úseku nezvládla řízení a vyjela vpravo mimo vozovku do silničního příkopu.
      Jen o několik metrů dál nezvládl řízení řidič vozu Seat, roztočil se, narazil do svodidel a následně do vozu Kia řidičky jedoucí před ním.
      Asi o padesát metrů dál nezvládla řízení řidička vozu Nissan, která po vyjetí ze silnice prorazila oplocení a narazila do stromu. 
      Jen o něco dále, na odbočce do chatové oblasti, nezvládl řízení mladý řidič, který přejel travnatý ostrůvek a čelně narazil do protihlukové stěny. Tento řidič musel být transportován do nemocnice.

     K další podobné nehodě došlo na přivaděči od Klatov přímo na mostě přes České údolí. Zde řidič vozu Škoda nezvládl na namrzlé vozovce řízení a narazil několikrát do svodidel.

     Poté začaly přicházet zprávy o nehodách v Plzni, kterých je bohužel také velké množství, ale podle dosavadních informací naštěstí žádná z nich nebyla vážná, takže jen bodově:

  • V Hřímalého ulici střet dvou aut.
  • V Koterovské ulici před budovou odboru dopravy střet dvou aut.
  • V Univerzitní střet dvou aut.
  • V Domažlické ulici náraz auta do plotu.
  • V Borské ulici dva havarované vozy.
  • Na Mikulášském náměstí střet tramvaje s trolejbusem.

     Mluvčí záchranné služby nám k ranním nehodám uvedla, že se všechny naštěstí obešly bez vážnějších zranění.


 


Vyresme.cz

Jsme společnost, která se skládá z odborníků jejichž znalosti pokrývají veškerá témata finančního trhu od investování, financování, pojištění až po zajištění prodeje či pronájmu nemovitostí. Jsme společností, která se stará o pomoc jak fyzickým tak právnickým osobám.