Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Díky moc za mě i mého synka!

Poděkování všem skvělým lidem, kteří včera v Koperníkově ulici neváhali jít na pomoc

6. června 2019 09:21 , aktualizace 10:43

Záchranáři

"Dobrý den,
     měla bych na vás prosbu. Ráda bych veřejně poděkovala lidem za poskytnutí pomoci při mém kolapsu. Stalo se to včera okolo čtvrt na jednu odpoledne v Plzni v Koperníkově ulici.
     Šla jsem se synkem ze školky a sebou jsem měla i našeho psa. Bohužel trpím epilepsii a nejspíše z toho vedra jsem zkolabovala na ulicí a upadla do bezvědomí.
     Naštěstí kolem byli skvělí lidé, kteří se o mě, syna i psa postarali. Bohužel jejich jména neznám, pamatuji si jen, že na mě mluvily dvě ženy, které také volaly záchranku. Pak tam byl nějaký mladý muž a také spolužáci mé dcery, kteří běželi pro mého muže.
     Perfektně se chovali i záchranáři, kteří dorazili velice rychle.  Byla bych vám moc vděčná za zveřejnění, aby se mé poděkování dostalo ke všem.
                                          Děkuji Lucie"

     Posádce záchranky, Lukášovi a Jakubovi, jsme dnes poděkování předali a ostatní, jejichž jména neznáme, ho snad naleznou zde.

Foto ilustrační


Avalon Wellness

V chladném zimním počasí nás více, než kdy jindy, láká vyhřátá sauna nebo třeba vířivka plná bublinek. Kam se vydat za těmito relaxačními zážitky? Ať už jsou vaše nároky jakékoli, na své si přijdete v Avalon Wellness.