Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Stává se z postrachu domu již i postrach města?

"Čtu váš článek, zvednu hlavu a venku řve pachatel, o kterém píšete!"

1. dubna 2021 15:14 , aktualizace 21:49

Městská policie Napadení

     Opravdu nepříjemný zážitek si ze dvou posledních nočních služeb odnesla obsluha čerpací stanice OMW v Plzni v ulici U Prazdroje.

     Včera kolem jedné hodiny ráno došlo v prostorách čerpací stanice k divoké hádce, když se jeden z nočních návštěvníků vulgárně pustil do kolem procházejícího páru. Hádka vygradovala dokonce ve fyzickou potyčku mezi oběma muži, zatímco žena se na pokladní za pultem obrátila s prosbou o přivolání strážníků. Pokladní vylekané ženě samozřejmě vyhověla, čímž si ale vysloužila nadávky a výhrůžky ze strany agresora takového kalibru, že se z obavy z napadení před ním v prodejně zamkla. 
     Strážníci, kteří na místo v krátké době dorazili zde zastihli oba muže, kteří se již pouze hádali, a celou jejich rozepři rázně ukončili. "Oba muži byli důrazně upozorněni, že porušují krizová opatření a z prostoru čerpací stanice byli vykázáni," uvedla tisková mluvčí strážníků.

     Ani při další směně ale nebohá pumpařka neměla klid, v noci na dnešek opět kolem jedné se totiž agresor na čerpací stanici vrátil. Když ho žena viděla, po přibližně čtyriadvacet hodin staré zkušenosti se ve strachu, že se jeho útoky budou opakovat, znovu v prodejně uzamkla a čekala, že muž odejde. On se ale snažil dostat dovnitř s tím, že si chce dát kávu a že na to má právo. Prodavačka mu slušně vysvětlila, že bez zakrytých úst a nosu ho stejně dovnitř pustit nemůže, to ale muže naprosto rozběsnilo, ženě začal vulgárně nadávat a vyhrožovat, že jí rozbije hlavu lahví od piva. Vyděšená žena proto na místo znovu přivolala strážníky.
     "Strážníci v krátké době dorazili na místo, muže ztotožnili a upozornili ho, že jeho porušení krizových opatření i podezření z přestupku proti občanskému soužití, budou postoupena k dořešení příslušným správním orgánům," uvedla tisková mluvčí strážníků s tím, že muž byl z čerpací stanice opět vykázán. 

     Svědci nám pak uvedli, že v obou případech byl útočníkem našim čtenářům již dobře známý Jan H., známý z kauzy "Peklo v domě ve Farského ulici", který svým chováním terorizuje nejen sousedy v domě kde bydlí, ale i široké okolí. O této kauze jsme informovali naposledy včera večer v článku:

Žijeme v pekle a policie nám nedokáže pomoc

Žijeme v pekle a policie nám nedokáže pomoc

31. 03. 2021, 21:01, aktualizace 31. 03. 2021, 23:29

„Chceš zaseknout sekeru do hlavy ty lebkoune?!“


 


TUEBOR General Service

Ostraha objektů • Služba na akcích • Střežení VIP osob • Pulty centrální ostrahy • Projekty PZTS/EZS • Výjezdová jednotka v Plzni, Rokycanech, Sušici, Klatovech, Domažlicích i Tachově • Poradenská činnost