Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet dvou aut na Vejprnické

Jeden z vozů byl odražen do plotu domu a do nemocnice musely být transportovány dvě děti

Autor: mn pondělí 12. února 15:12 , aktualizace 18:17

Doprava Hasiči Nehody Policie Záchranáři

Partner článku – www.rb.cz


     Dnes před půl třetí odpoledne, tedy prakticky ve stejný čas, kdy bylo na Borech sražené dítě, došlo v Plzni k další dopravní nehodě. Tentokrát se na Vejprnické naproti Lidlu střetla dvě osobní vozidla a i u této nehody zasahovaly všechny záchranné složky.

     Podle informací z místa řidička s vozem Volkswagen jedoucí po Vejprnické od centra odbočovala vlevo do Svatoplukovy ulice, přičemž nedala přednost protijedoucímu řidiči s vozem Škoda Octavia. Došlo ke střetu, při kterém byla Škoda odmrštěna na elektrický rozvaděč a plot domu.

     Hasiči zajistili prostor nehody, provedli protipožární opatření a zlikvidovali unikající provozní kapaliny pomocí sorbenty.

     Záchranáři si mezitím do péče převzali děti z obou nabouraných vozů. "Z celkového počtu sedmi účastníků dopravní nehody záchranáři nakonec k dalšímu ošetření transportují pouze dvě děti. Obě s lehčími zraněními a k observaci na Akutní příjem Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín. Všichni ostatní jsou bez zranění," doplnila nám informace mluvčí záchranářů.

     Policisté u řidičky i řidiče vyloučili požití alkoholu dechovými zkouškami a nehodu na místě šetří. Jejich vyjádření doplníme hned, jak bude k dispozici.

     Místo nehody je s opatrností průjezdné.

Aktualizace:

     "K dopravní nehodě došlo pravděpodobně tak, že řidička narozená v roce 1985 jedoucí s vozem značky Volkswagen ve směru od Křimické do Svatoplukovy při odbočování vlevo nedala přednost osobnímu vozidlu Škoda, které řídil muž narozený v roce 1993. Při nehodě utrpěly zranění tři nezletilé osoby, jedna z vozu Volkswagen narozená v roce 2016 a dvě z automobilu Škoda narozené v letech 2016 a 2023. Dechové zkoušky byly u obou řidičů negativní," uvedla mluvčí policie.


 


www.rb.cz

Jsme tu pro ty, kteří potřebují pomoci vytvořit funkční ledovací kampaň či služby call centra. K tomu využíváme naše weby s celkovou návštěvností 4 000 000 uživatelů a služby profesionálního call centra s databází více než 500 000 živých kontaktů. A to vše Vám může být k dispozici. Poptejte nás!