Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Řidička přehlédla protijedoucí vůz

Do nemocnice bylo po nehodě transportováno miminko, naštěstí dle všeho ale pouze k observaci

2. listopadu 2022 10:56 , aktualizace 12:36

Doprava Nehody Záchranáři

     Dnes před devátou hodinou dopoledne došlo v Rožmitálské ulici v Nepomuku Dvorci k dopravní nehodě, při které se střetly dva osobní vozy.

     Na místo vyjely všechny záchranné složky, hasiči zajistili místo nehody a zlikvidovali uniklé provozní kapaliny, zatímco záchranáři si do péče převzali ane ne roční miminko z jednoho z vozů. "Z místa transportujeme malé dítě bez viditelných zranění pouze k observaci do Fakultní nemocnice Lochotín," uvedla nám tisková mluvčí záchranářů.

     "Řidička narozená v roce 1984 jela s vozem Renault Clio ve směru od Vrčeně na Nepomuk a ve Dvorci na křižovatce s Železniční ulicí chtěla odbočit vlevo. V tu chvíli ji ale dle všeho oslnilo slunce, a tak přehlédla protijedoucí vůz Renault Megan řízený řidičkou narozenou v roce 1987, která ve voze vezla malé dítě," uvedla k příčinám střetu tisková mluvčí policie s tím, že požití alkoholu bylo u obou řidiček vyloučeno dechovými zkouškami a policisté nehodu dále šetří.

Foto HZS

 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!