Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Tragická nehoda - jeden mrtvý - aktualizováno

Motorkář přejel do protisměru, čelně se střetl s protijedoucím vozem a na místě zemřel

21. srpna 2021 21:22 , aktualizace 23:28

     Dnes odpoledne před pátou hodinou došlo k tragické dopravní nehodě mezi hlavním tahem z Plzně na Karlovy Vary a Krsy. Na silnici vedoucí do obce Krsy se čelně střetl osobní vůz Škoda s motocyklem. Z místa bylo hlášeno velmi vážné zranění řidiče motocyklu a také zranění některých členů posádky vozu, ve kterém cestovalo mimo jiné i malé dítě, a proto k nehodě vyjely všechny záchranné složky jak pozemní cestou, tak i z letiště z Líních vzlétl vrtulník Letecké záchranné služby.
     Záchranáři ošetřili a do Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín na Akutní zónu transportovali ženu a malého chlapce, který utrpěl naštěstí jen lehčí zranění. Bohužel u motorkáře narozeného v roce 1972 musel lékař záchranné služby konstatovat smrt pro zranění neslučitelná se životem. K nehodě tak vyjíždí i koroner.

Aktualizace: 

     "Řidič motocyklu značky Suzuki jel ve směru od obce Krsy na silnici I. třídy č. 20 a dle zatím zjištěných informací a z neznámého důvodu měl jet v protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím osobním vozidlem tovární značky Škoda. Řidič motocyklu narozený v roce 1972 utrpěl zranění neslučitelná se životem. Řidička osobního vozidla narozená v roce 1998 a spolujezdec narozený v roce 1994 vyvázli bez zranění, ale nezletilého spolujezdce a ženu narozenou v roce 1975 si převzali do péče záchranáři.
     U řidičky byl alkohol na místě vyloučen dechovou zkouškou. Na místo nehody byl přizván znalec z oboru dopravy. U zemřelého bude nařízena soudní pitva. Přesnou příčinou a veškerými okolnosti případu se budou zabývat kriminalisté z územního odboru Plzeň - venkov,"
popsala nehodu mluvčí policie.