Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Čelní střet dvou dodávek, vrtulník transportoval dva těžce zraněné

U vážné dopravní nehody celkem tří vozidel zasahovaly všechny složky IZS a silnice byla čtyři hodiny uzavřena

13. července 2021 18:22 , aktualizace 18:22

Doprava Nehody Záchranáři

     Dnes dopoledne kolem desáté došlo na silnici I/6 u odbočky na Žlutice k vážné dopravní nehodě. Z místa bylo hlášeno, že má jít o čelní střet dvou dodávek s těžkým zraněním, takže vyjely nejen veškeré základní složky IZS, ale z Líní vzlétl vrtulník LZS.
     Na místě bylo zjištěno, že se jde o nehodu celkem tří aut, tedy osobního vozu Renault a dvou dodávek Fiat a Mercedes, které se čelně srazily. Podle policie při nehodě utrpěli zranění řidiči dodávek narození v letech 1994 a 1978 a jeden spolujezdec, celkem tedy tři muži, a dva z nich přepravil do nemocnice vrtulník. "My jsme z místa transportovali dva pacienty ve vážném stavu na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň," uvedli nám letečtí záchranáři.
     Na místě zasahovaly i tři jednotky hasičů, hasiči zajistili místo nehody, provedli protipožární opatření, zlikvidovali uniklé provozní kapaliny a asistovali záchranářům. Policisté u všech řidičů vyloučili požití alkoholu, veškeré okolnosti nehody jsou zatím v šetření.
     Ačkoli se nehoda stala před desátou hodinou dopoledne, provoz zde bylo obnoven po odtažení havarovaných vozidel a úklidu komunikace až před druhou hodinou odpoledne.

Foto KZS KV

 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!